Click for Constanta, RomÔnia Forecast 


COMUNICATE PRESA

 

20.06.2018

RADET Consta╚Ťa anun╚Ť─â c─â ├«n intervalul de timp 25.06.2018 - 29.06.2018 se vor efectua citirile contoarelor de energie termic─â montate la consumatori.
Tabelul cuprinzând planificarea pe zile a punctelor termice pentru care se vor citi contoarele de energie termică montate la consumatori poate fi consultat la urmatorul link:
- http://www.radet-constanta.ro/documente/Planificari/06.2018.pdf
Consumatorii de energie termic─â sunt ruga╚Ťi pe aceast─â cale se fac─â demersurile necesare pentru a permite accesul reprezentan╚Ťilor regiei la grupurile de masur─â, astfel ├«nc├ót citirea contoarelor s─â se efectueze ├«n termenele stabilite.
Pentru buna colaborare, v─â mul╚Ťumim!


07.06.2018

RADET Constan╚Ťa participant activ la S─âpt─âm├óna European─â a Energiei Durabile - EUSEW 2018

Organizat la ini╚Ťiativa Comisiei Europene, forumul S─âpt─âm├óna European─â a Energiei Durabile ce se deruleaz─â ├«n perioada 4 - 8 iunie 2018 at├ót ├«n Bruxelles c├ót ╚Öi ├«n alte ora╚Öe din UE ╚Öi din afara UE, cuprinde manifest─âri de gen av├ónd ca tem─â principal─â ├«n acest an tranzi╚Ťia c─âtre o energie curat─â.
S─âpt─âm├óna European─â a Energiei Durabile a fost marcat─â ╚Öi la Constan╚Ťa, Re╚Ťeaua Universit─â╚Ťilor Marea Neagr─â ├«n parteneriat cu Universitatea Ovidius Constan╚Ťa ╚Öi Prim─âria Municipiului Constan╚Ťa organiz├ónd ├«n perioada 4 - 5 iunie 2018 evenimentul Constan╚Ťa - Ora╚Öul Energiei Durabile 2018. Cu aceast─â ocazie, directorul general al RADET Constan╚Ťa a sus╚Ťinut o prelegere despre proiectele ╚Öi programele de sprijinire a conserv─ârii resurselor energetice, ├«n vederea reducerii impactului ecologic, ├«n condi╚Ťiile asigur─ârii unui nivel de trai la cele mai ├«nalte standarde, ╚Ťin├ónd cont de factorii de dezvoltare economic─â ├«n municipiul ╚Öi ├«n zona metropolitan─â Constan╚Ťa.
Dac─â ├«n primele dou─â zile ale S─âpt─âm├ónii Europene a Energiei Durabile RADET Constan╚Ťa a participat la dezbaterile sus╚Ťinute la Constan╚Ťa sub aceast─â egid─â de exper╚Ťi ├«n domeniul energiei ╚Öi al mediului, ├«ncep├ónd din 7 iunie RADET este prezent la Bruxelles - EUSEW 2018, al─âturi de Universitatea Ovidius ╚Öi de alte societ─â╚Ťi comerciale din domeniul energiei ╚Öi mediului, la standul rom├ónesc instalat ├«n holul Palatului Reziden╚Ťial.
Reprezentarea RADET la Bruxelles este asigurat─â de Pre╚Öedintele Consiliului de Administra╚Ťie, domnul profesor doctor Eden Mamut, care particip─â la conferitele sus╚Ťinute pe teme de mediu ╚Öi energie de cei mai importan╚Ťi speciali╚Öti europeni. La aceste conferin╚Ťe ╚Öi-a anun╚Ťat prezen╚Ťa ╚Öi comisarul european pentru energie ╚Öi schimb─âri climatice domnul Miguel Arias Canete.
Evenimente cuprinzând dezbateri pe tema energiei durabile vor avea loc în cursul lunii iunie pe tot cuprinsul Uniunii Europene.04.06.2018

Cu prilejul s─âpt─âm├ónii europene a energiei durabile (EUSEW) si a zilei mondiale a mediului (WED), Re╚Ťeaua Universit─â╚Ťilor de la Marea Neagr─â, ├«n parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta si Universitatea ÔÇ×Ovidius" din Constanta, are deosebita pl─âcere de a v─â invita la evenimentul cu tema "Constan╚Ťa - Sustainable Energy City 2018".
Programul se va desf─â╚Öura ├«n perioada 04 - 05 iunie 2018 ╚Öi va avea ca scop dezvoltarea unui cadru de informare ╚Öi de dezbateri cu privire la ini╚Ťiative, tendin╚Ťe, proiecte ╚Öi programe de sprijinire a conserv─ârii resurselor energetice ╚Öi reducerii impactului ecologic ├«n condi╚Ťiile asigur─ârii unui nivel de trai la cele mai ├«nalte standarde ╚Öi a factorilor de dezvoltare economic─â ├«n municipiul ╚Öi zona metropolitan─â Constan╚Ťa.
Locul de desf─â╚Öurare: Campusul Universi╚Ť─â╚Ťii "Ovidius" din Constan╚Ťa, Corp A, Sala Senat, Aleea Universit─â╚Ťii, nr. 1. Pentru detalii suplimentare ne pute╚Ťi contacta la num─ârul: 0241545388 sau prin email: office@bsun.org.
Evenimentul se ├«nscrie ├«n ciclul de manifestari EUSEW 2018 - ÔÇ×Lead the clean energy transition".

Descarca programul evenimentului (.pdf)

 


22.05.2018

RADET Consta╚Ťa anun╚Ť─â c─â ├«n intervalul de timp 25.05.2018 - 31.05.2018 se vor efectua citirile contoarelor de energie termic─â montate la consumatori.
Tabelul cuprinzând planificarea pe zile a punctelor termice pentru care se vor citi contoarele de energie termică montate la consumatori poate fi consultat la urmatorul link:
- http://www.radet-constanta.ro/documente/Planificari/05.2018.pdf
Consumatorii de energie termic─â sunt ruga╚Ťi pe aceast─â cale se fac─â demersurile necesare pentru a permite accesul reprezentan╚Ťilor regiei la grupurile de masur─â, astfel ├«nc├ót citirea contoarelor s─â se efectueze ├«n termenele stabilite.
Pentru buna colaborare, v─â mul╚Ťumim!


15.05.2018

Membrii Asocia╚Ťiei de Proprietari bloc MF3 au deosebita pl─âcere de a v─â invita miercuri, 16.05.2018 ora 12:00, la sediul s─âu din strada Mircea cel B─âtr├ón nr. 88 bloc MF3 parter, la un eveniment ├«n care vor fi prezentate beneficiile ob╚Ťinute prin utilizarea timp de un an de zile a instala╚Ťiei de distribu╚Ťie pe orizontal─â a energiei termice cu contorizarea consumurilor la nivel de apartament.
Vor fi prezentate avantajele utiliz─ârii acestei solu╚Ťii tehnice:
- cre╚Öterea calit─â╚Ťii serviciului de furnizare a c─âldurii ╚Öi a apei calde, fa╚Ť─â de celelalte solu╚Ťii alternative,
- gestionarea costurilor prin reducerea consumurilor de energie termică și apă,
- posibilitatea gestion─ârii consumului la nivel de apartament ╚Öi asigurarea unei independen╚Ťe fa╚Ť─â de ceilal╚Ťi consumatori din bloc,
- men╚Ťinerea calit─â╚Ťii aerului din vecin─âtatea imobilului ├«n lipsa oric─ârei forme de emisii de noxe,
- siguran╚Ť─â ├«n exploatare, etc.
La acest eveniment vor participa reprezentan╚Ťi ai firmelor Elsaco SA - furnizor de mijloace de m─âsurare ╚Öi RADET Constan╚Ťa - furnizor de energie termic─â ├«n sistem centralizat.


<< Precedenta - Pagina 1 din 33 - Urmatoarea >>


 

Termeni si conditii

Absolut toate materialele si fotografiile publicate pe acest site sunt proprietatea RADET Constanta si vor fi preluate in concordanta cu legislatia in viagoare.

Copyright © radet-constanta.ro.
Toate drepturile rezervate.

Legaturi Utile:

primaria-constanta.ro
anrsc.ro
anre.ro
anpc.ro

 

Site produs si mentinut de: www.pulsmedia.com