Click for Constanta, Romānia Forecast 


SISTEMUL DE TERMOFICARE

Harta cu Punctele Termice din Constanta


Furnizarea agentului termic catre consumatorii urbani se realizeaza prin doua sisteme:

Sistemul de alimentare centralizata cu energie termica format din:

 * 135 puncte termice urbane racordate la sistemul de alimentare centralizata cu energie termica, prin care se prepara agentul termic pentru incalzire si apa calda de consum, cu o capacitate termica totala instalata de 813 MWt/h;

* retele termice secundare de distributie intre puncte termice si consumatori in lungime de 900 km conducta se compun din retele termice pentru distributie agent termic pentru incalzire (tur / retur) si retele de distributie apa calda de consum (apa calda / recirculare).

Conductele sunt pozate in canale termice nevizitabile pe un traseu total de aprox 224.990 ml canal termic si au diametre nominale cuprinse intre DN 15 si DN 250..: click pentru galeria foto :.

Sistemul de producere si distributie a energiei termice prin centrale termice:

* 3 centrale termice de cvartal pe gaz natural, cu o capacitate termica totala instalata de 16,60 MWt/h: CT Energia, CT Palas si CT 47, ultima poate functiona si ca punct termic racordat la sistemul centralizat;

* 45 centrale termice de bloc, pe gaz natural, cu o capacitate termica totala instalata de 14,85 MWt/h, din care 18 centrale in ansamblul de locuințe pentru tineri in strada Baba Nova si 20 de centrale in zona blocurilor ANL, 6 centrale in ansamblul de locuinte Henri Coanda din strada Zmeurei si centrala blocului CS 28 din strada Somes.

* retele termice secundare de distributie intre centralele termice de cvartal si consumatori in lungime de 6407 ml canal termic se compun din retele termice pentru distributie agent termic pentru incalzire (tur / retur) si retele de distributie apa calda de consum (apa calda / recirculare).

Conductele sunt pozate in canale termice nevizitabile pe un traseu total de aprox. 2,5 km si au diametre nominale cuprinse intre DN 15 si DN 250. 

Termeni si conditii

Absolut toate materialele si fotografiile publicate pe acest site sunt proprietatea RADET Constanta si vor fi preluate in concordanta cu legislatia in viagoare.

Copyright © radet-constanta.ro.
Toate drepturile rezervate.

Legaturi Utile:

primaria-constanta.ro
anrsc.ro
anre.ro
anpc.ro

 

Site produs si mentinut de: www.pulsmedia.com